«Наша продукція виготовляється традиційним опарним способом, не використовуємо хімічних добавок, розрихлювачів, тільки натуральна сировина. Виготовляємо пшеничні, житньо-пшеничні, вироби І ґатунку та вищого, залежно від сорту борошна, який використовуємо», – розповіла начальник лабораторії Людмила Одікієнко.
Підприємство реалізує продукцію в Полтавській, Кіровоградській, Харківській областях. З перших днів стало учасником програм «Зроблено в Україні» та «Національний кешбек».
«Долучилися до програми із самого початку. Взагалі це гарна ініціатива, люди повинні знати хто, що виробляє, де і як. Завжди українське було синонімом "хороше". Поступово переходимо і ставимо маркування "Зроблено в Україні"», – розповів директор підприємства Олександр Козуб.
Загалом учасниками «Зроблено в Україні» стали 60 підприємств області.
Підпишіться, щоб отримувати листи.